Verfijning Domani S32 Lounge daysailer en preview elektrische X26

De Domani S32 Lounge daysailer beleefde zopas een heruitgave. Extra aandacht ging naar de zitgelegenheid voor gasten, maar de boot is ook ontworpen om single handed te zeilen. Dat houdt in dat de stuurman bij de stuurwielen alle vallen en schoten bij de hand heeft.

De centrale sociale ruimte – de kuip zeg maar – biedt veel plaats om te loungen en dit ook gezeten in de vaarrichting. Daarnaast beschikt de boot over een zonnedek met een geïntegreerde zwemtrap en last but not least een mooi en goed afgewerkt interieur. Dat alles maakt duidelijk waarom de verfijnde Domani S32 het achtervoegsel Lounge mee kreeg.

Volledig elektrische X26

Nieuw in de Domani E-reeks van volledig elektrisch aangedreven boten de Domani X26, een avontuurlijke open boot . Gebaseerd op de efficiënte romplijnen van de Domani E32, is de X26 gemaakt van gerecycled aluminium en met het oog op een 100% recyclebaar einde van de levensduur. Op een mooie zomerdag kan ze één op één cruisen op zonne-energie. Sturen en gas geven gebeurt door ‘ steer-by-wire’.