Nova Yachting dealer De Boarnstream voor België en Zuid-Nederland

NovaYachting_LuchtfotoDe Boarnstream International Marine Group is onder meer bouwer van de Boarncruiser (in lengte variërend van 10 tot 30 m en gebouwd in vier verschillende ranges) en importeur van Marex (Noorse polyester schepen van 6 tot 12 m), gelegen in Jirnsum tussen Sneek en Leeuwarden. De Boarnstream zocht een betrouwbare partner in België en Zuid-Nederland met veel ervaring in de watersport, die de bijbehorende flexibiliteit en service biedt, en bovendien de kwaliteit weet te waarderen. Die werd gevonden in Nova Yachting, Bruinisse.

Marnix Hameeteman was al meer dan een decennium lang op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en qua ontwerp aansprekende motorboot om zijn klanten te kunnen bedienen. De huidige kopers willen steeds vaker een eigen inbreng in hun nieuwe boot en een waardevast kwaliteitsproduct. Met de nieuwe Elegance lijn voldoet De Boarnstream precies aan deze wensen. Daarnaast spelen betrouwbaarheid, ervaring en de jarenlange goede contacten tussen beide familiebedrijven een doorslaggevende rol om deze samenwerking met beide handen aan te grijpen.

Meer informatie vindt u op www.boarnstream.com