Nederlands Olympisch zeilteam strikt Allianz Benelux als sponsor

Het Nederlands Olympisch zeilteam wist  Allianz Benelux als sponsor vast te leggen voor de komende 8 jaar, aansluitend bij de samenwerking die de verzekeringsgroep afsloot met het Nederlandse Watersportverbond. Het vormt ook een aanvulling op het wereldwijde partnerschap van Allianz met de Olympische en Paralympische Spelen.

Foto’s: © Richard Langdon / Ocean Images

Het Watersportverbond zorgt er samen met 400 verenigingen voor dat Nederlanders een leven lang plezier, succes en veiligheid kunnen beleven op het water. De Nederlandse topzeilers domineren al jaren de wereldtop.

Met de samenwerking willen Allianz en het Watersportverbond verder bouwen aan de toekomst van watersport in Nederland. Dat betekent voortbouwen op het plezier van huidige en nieuwe sporters op het water, op de innovatie van de sport en het toegankelijk, schoon en veilig houden van de Nederlandse wateren.

In de marge van deze aankondigingen presenteren de partners een schitterende reeks foto’s van het Olympisch team van Richard Langdon.

Foto’s Richard Langdon / Ocean Images