Brons voor Arthur & Nathan op Junior EK 49er U23  in Hongarije en Daan Baute in WK Formula Kite Men

Op het Hongaarse Balaton Meer heeft het duo Arthur De Jonghe & Nathan van Steenberghe brons behaald op het Junior EK 49er U23. 

De eerste dag werd meteen uitgesteld wegens te weinig wind. Dit oponthoud heeft het duo niet gedeerd want ze werden meteen 4e in hun eerste race. Tijdens het vervolg van de week bleef (het gebrek aan) wind de belangrijkste factor. Desondanks bleven ze constant presteren en konden ze de 3e plek vasthouden. 

Foto: Aron Szanto / BYC

De volledige resultaten van de races kunnen via deze link geraadpleegd worden. 


WK Formula Kite Men voor Daan Baute   

Photo: IKA Media/Robert Hajduk
Daan Baute – Formula Kite

Naast het Wereldkampioenschap ILCA 6 in de USA en het Junior EK 49er U23 nam WWSV Talent Team-atleet Daan Baute afgelopen week deel aan het Wereldkampioenschap Formula Kite Men in het Italiaanse Cagliari.

Voor Daan was het een goede krachtmeting met de top van de volwassen kiters. Hij kon daarbij enkele mooie races afwerken en ondanks pech op de voorlaatste dag, kon hij toch mooi eindigen. Hij werd zo 12e in de Bronzen Groep.

De resultaten van het WK kunnen via deze link geraadpleegd worden.