Messe Düsseldorf annuleert boot 2021

Volgende boot Düsseldorf van 22 tot 30 januari 2022

Messe Düsseldorf heeft donderdag 21 januari besloten boot Düsseldorf te annuleren voor 2021 vanwege de aanhoudende pandemie en de daarmee samenhangende wereldwijde lockdown-maatregelen. De volgende boot, zoals gepland in de beurskalender, opent zijn deuren van 22 tot 30 januari 2022.

Onder de gegeven omstandigheden is een implementatie op de geplande datum in april niet langer gegarandeerd, zegt Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf: “Het aanhoudend hoge besmettingsniveau en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet te voorzien is, maken een hervatting van de beursactiviteiten eind april steeds onrealistischer.
We hebben de situatie opnieuw beoordeeld met onze partners en hebben gezamenlijk besloten om boot 2021 voortijdig te annuleren. Onze prioriteit is de gezondheid en planningszekerheid van onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Alle activiteiten zullen nu gericht zijn op de succesvolle enscenering van boot 2022. “