Bootshows blijven onzeker: Jeanneau opent virtuele jachthaven

Met inzet van de beschikbare digitale middelen brengt Jeanneau nu ook een virtuele bootshow op haar website. Daar kan men het zeil- en motorboten gamma  online bezoeken, met 360º uitzicht.

We gaan schoorvoetend een nieuwe fase in, met de opheffing van de coronabeperkingen en een geleidelijke terugkeer naar meer vrijheid. Uitstapjes met familie en vrienden worden weer mogelijk. In het Jeanneau-dealer netwerk worden de activiteiten weer op peil gebracht en de watersporters hervatten het zeilen en cruisen. Alleen de bootshows blijven onzeker.

Om klanten en geïnteresseerden het gamma te laten ontdekken voordat ze contact opnemen met hun dealers, bouwde Jeanneau een digitale jachthaven, met afzonderlijke steiger voor zeil- en motorboten.De haven is gesitueerd ergens in het zuiden van Europa. Men gaat het aan boord van het schip met een muisklik of een vingergebaar en kan ongestoord beneden- en bovendeks rondkijken.

Tot dusver zijn zes zeilboten en een 10-tal motorboten tentoongesteld. De modellen van de serie Leader 33 en 30, 36 en 40. De  NC 33, 37 en 14 worden gepresenteerd, deels aangevuld met video’s. Aan de zeilsteiger liggen de nieuwe wedstrijd  Sun Fast 3300 , de huidige Sun Odyssey modellen 410 en 440, de Sun Odyssey 490 en de grote Jeanneau 51.

Visit the Virtual Jeanneau Boat Show