Superyachts tv-serie

Discovery Channel, de televisiezender die in ons land furore maakt met prettig gestoorde survival programma’s, gooit het even over een ander boeg. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 oktober 2013 zendt Discovery Channel in de Benelux de nieuwe serie SuperYachts uit.

SuperYachts neemt de kijker mee in de wereld van de bouw van de grootste en meest indrukwekkende jachten aller tijden. In de zesdelige serie zetten verschillende Nederlandse superjachtbouwers, ontwerpers, ingenieurs en architecten voor het eerst op deze manier hun deuren open.

In de serie is te zien dat innovatieve bouwkunde en traditioneel vakmanschap hand-in-hand gaan. Toonaangevende bedrijven als Vitters Shipyard, Vripack, Hakvoort Shipyard, ICON Yachts en Balk Shipyard onthullen de geheimen achter hun successen en geven een impressie van hun nieuwste blauwdrukken.

De Nederlandse jachtbouwindustrie heeft internationaal een uitstekende reputatie. Nederlandse superjachtwerven behoren tot de top van de wereld. Ze staan bekend om hun vakmanschap, innovatie en uitzonderlijke expertise. Dutch (custom) built is wereldwijd een begrip.

SuperYachts is een initiatief van HISWA Holland Yachting Group en is geproduceerd door SNP Media (onderdeel Endemol Nederland Media Groep). De serie wordt uitgezonden van maandag 7 oktober tot en met zaterdag 12 oktober, dagelijks om 19.00 uur bij Discovery Channel Benelux.