Inschrijvingen Antwerp Race open

Binnen minder dan vier weken is het weer zover: op zaterdag 7 oktober brengt de Antwerp Race alweer  honderden zeilfanaten over de Westerschelde naar de spectaculaire finish voor de Antwerpse rede, onder de kathedraaltoren. Online inschrijven kan vanaf nu.De tijd  van wachtlijsten hoort de laatste paar jaar tot het verleden. Maar je weet nooit of de toestroom van deelnemers de capaciteit van de organisatoren niet te boven gaat. Dus tijdig inschrijven is de boodschap. De vzw Antwerp Race, de Belgische en Nederlandse autoriteiten, de operationele en materiële sponsors en een klein leger vrijwilligers zijn er weer helemaal klaar voor.

De wedstrijdbepalingen staan nu online op www.antwerprace.be.  Elke wedstrijd staat of valt natuurlijk met een grondige voorbereiding, ook wat betreft de essentiële veiligheidsvoorschriften.

Nog wat huiswerk dat nu al kan worden gemaakt: je IRC of CR meetbrief desgevallend in orde brengen.  Dat kan gewoon online, de contactgegevens hiervoor staan op de FAQ pagina van de AR website.

After sail momenten

De “after sail” concentreert zich dus opnieuw rond de jachthaven op linkeroever en de “blekke” RYCB loods, waar om 22u ook de prijsuitreiking plaatsvindt.

Tussendoor bieden de clubhuizen van KLYC, RYCB, VVW en SRNA jullie een hartig Antwerp Race menu aan, je vindt ze op de AR website.

De KLYC en de RYCB zijn vlakbij. De gratis AR shuttle brengt iedereen heen en weer naar de VVW en de SRNA clubhuizen.

Skippers Night

De eerstvolgende afspraak is dan de Skippers Night op woensdagavond 4 oktober vanaf 18u30 in het KLYC clubhuis, Thonetlaan 131 te 2050 Antwerpen linkeroever, op het schiereiland tussen Schelde en jachthaven.

Daar kan je je inschrijving bevestigen, het wedstrijdnummer en de groepsvlag in ontvangst nemen, samen met de traditionele “goodie bag”.  Anders moet je dat vrijdagavond nog gauw doen op de tijdelijke wedstrijdsecretariaten in Breskens of Terneuzen.

Rechtstreeks naar inschrijvingen Antwerp Race