Mirabaud Yacht Racing Image 2019: Stem voor uw favoriete  zeilfoto’s van het jaar!

Het overzicht van de meest fascinerende Yacht Race foto’s van dit jaar biedt zowel een poëtisch kijk op het wedstrijdgebeuren als de meest spectaculaire beelden van zeiljachten die de limieten aftasten.  De internationale jury van de Mirabaud Yacht Racing Image award 2019 heeft de top 80 Yacht Race foto’s geselecteerd en die zijn nu online te bewonderen. Het publiek wordt uitgenodigd om op hun favoriete afbeelding te stemmen. (foto: Andrey Sheremetev, Rusland)

Klik hier om de selectie van onze internationale jury’s te ontdekken.

De winnende foto’s, evenals de fotografen, worden gevierd op het Yacht Racing Forum in Bilbao, Spanje, op 26 november.

 Niet minder dan 133 professionele fotografen uit 29 landen (waaronder Afghanistan, China, Brazilië of Finland) hebben hun beste foto ingezonden. De competitie belooft spannend te worden, met fantastische foto’s genomen tijdens de belangrijkste evenementen.

 De Mirabaud Yacht Racing Image award staat open voor professionele fotografen van over de hele wereld. Het doel is om hun werk te eren, hen een promotieplatform te bieden en zeilen als competitiesport bij een breder publiek te promoten.

 Drie prijzen worden uitgereikt op 26 november in Bilbao, Spanje, tijdens het Yacht Racing Forum:

• Het Mirabaud Yacht Racing Image (hoofdprijs), toegekend door onze internationale en onafhankelijke jury.

• De Yacht Racing Forum Award, geselecteerd door de ruim 300 deelnemers aan het Yacht Racing Forum.

• De publieksprijs, gebaseerd op het aantal publieke stemmen op internet.

Breng hier uw stem uit.

Foto: Ian Roman (UK)

Foto: Ian Roman (UK)