Domani lanceert nieuwe S30 Club

Het Belgische Domani, met productiefaciliteiten in Nederland,  lanceert een nieuwe toevoeging aan de S-familie: de nieuwe Domani  S30 Club, gericht op puur dagzeilen waarbij  het comfort voor verblijf ’s nachts werd achterwege gelaten.

Niet elke actieve dagzeiler wil aan boord kunnen overnachten. Dus besloot Domani de S30 Club te ontwikkelen, te herkennen aan de witte accenten in boegspriet en roer. Onder dek vindt men een minimalistisch interieur.

De S30 Club heeft een 1,2 m diepe kiel, Seldén mast van  10,5 m gemeten vanaf het dek met dubbele spreiders, een slanke boegspriet en Harken-lieren. Omdat de S30 Club lichter wordt door de afwezigheid van een luxe interieurafwerking, zal ze snel en leuk te zeilen zijn met haar kleiner, maar nog steeds indrukwekkende zeilvoering. De S30 Club is standaard uitgerust met een 2 kW Torqeedo E-saildrive. De optielijst wordt tot een minimum beperkt, waardoor keuzes en voorkeuren eenvoudig en duidelijk blijven.

De S30 Club – net als de S30 Sportyacht – wordt gemakkelijk getransporteerd door een dubbele as trailer. De Domani S30 Club is beschikbaar vanaf 70.165 € ex btw, af fabriek & ex zeilen van de Domani-scheepswerf in België (84.900 € incl. 21% btw).

Neem voor meer informatie contact op met michael@domaniyachts.com