Jeanneau’s Merry Fisher gama krijgt flybridge versie

De nieuwe Merry Fisher 695 Serie 2 en de Merry Fisher 695 Marlin Serie 2 krijgen er een grotere versie bij, de Merry Fisher 1095 Flybridge. Daarmee behoort het Merry Fisher gamma van Jeanneau tot de meest innovatieve in de wereld van de powerboats.

Maar eerst iets meer over wat Jeanneau de ‘SUV’ van de zee noemt, de Merry Fisher 695 Marlin Serie 2. Een jaar na de lancering van de Merry Fisher 895 Marlin biedt Jeanneau het avontuurlijke SUV-concept aan op de 695. Met haar taps toelopende V-vormige romp, uitstekende prestaties op zee en een slimme lay-out is deze multi-use boot zowel geschikt voor sportvisexcursies als voor avontuurlijk tochten op zee. Haar trailerbare dimensies laten toe om hem overal mee naar toe te nemen.

De Merry Fisher 695 Serie 2 is dan de trailerbare versie van de familiecruiser tegen een betaalbare prijs. Het model levert uitstekende prestaties en precies het juiste motorvermogen om zowel de onderhoudskosten als het brandstofverbruik laag te houden. Deze veilige en zeer leefbare, zeewaardige boot is ontworpen voor kustcruises met vrienden en familie.

Meest opvallende nieuwkomer in het Merry Fisher gamma voor 2020 is de Merry Fisher 1095 met buitenboordmotor en flybridge. Die beschikt over drie hutten  en heeft  alle kwaliteiten van een cruise boot: binnenvolume, zitbank aan het roer, high-performance romp, modulaire cockpit en opslagvolume.
De flybridge biedt extra leefruimte met vooraan een zonnedek en een opklapbare tweede pilootstoel. De bank kan naar eigen voorkeur worden omgevormd tot een ligstoel of een XXL-zonnedek. Cruisen is nog nooit zo een plezier geweest.

Meer informatie: Marina Yachting Center, Oostende.