Kies in mei je eigen watersportdag

De Watersportdag is al langer dan vandaag een vaste waarde en bovendien een merknaam geworden in watersportland. Vroeger een weekend-event, nu  al enkele jaren een volledige maand.  Meer dan 65 clubs uit 6 federaties bieden de volledige maand mei watersportsessies aan gratis of voor een zacht prijsje. De 32ste Watersportdag-“maand” groeit alweer.


Dat alles wordt gebundeld op 1 platform -www.watersportdag.be – een afgeleide van het IKwatersport.be platform. Een platform dat speciaal gemaakt is om mensen zo snel mogelijk aan het watersporten te zetten. Watersportclubs kunnen in alle vrijheid kiezen welke watersporten ze aanbieden en wanneer. Vorig jaar maakten meer dan 2.000 watersporters kennis met het ruime aanbod via leuke en kwaliteitsvolle kennismakingslessen.

Om alles af te sluiten wordt op zaterdag 25 mei een groots Watersportdag event georganiseerd op het Sport Vlaanderen Willebroek terrein. Hier werken de zes watersportfederaties en zeven lokale verenigingen samen met Sport Vlaanderen om een zo compleet mogelijk aanbod aan watersportsessies te geven. 
 
De Watersportdag kan rekenen op  de steun van Sport Vlaanderen en een goede samenwerking tussen de verschillende watersportfederaties: Wind- en Watersport Vlaanderen, de Vlaamse Kano- en Kajakfederatie, Waterski Vlaanderen, De Vlaamse Roeiliga, Nelos.

Ontdek het maandprogramma en de verschillende initiaties die de clubs in hel het land aanbieden.