Watertanden: volop primeurs en innovaties tijdens HISWA 2019

Het watersportseizoen van 2019 staat voor de deur, en die wordt jaarlijks traditioneel afgetrapt met een aantal toonaangevende beurzen. Na BOOT Düsseldorf en Boot Holland, is van 6 tot 10 maart de HISWA aan de beurt in de Amsterdam RAI.

Hier vind je de ‘crème de la crème’ tijdens het grootste watersportevenement van Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van de strak vormgegeven sloepen van Van Vossen? Of de tijdloze tenders van Maxima Boats? Dit jaar pakt onder andere Klop Watersport flink uit met opwindende nieuwe modellen zoals de 320GT van het elegante merk Invictus Yachts.

Tijdens deze beurs zijn er naast de boten ook genoeg activiteiten die vertier brengen, wat te denken van de HISWA Sport Experience? Of het HISWA Haven gebied bij Strand Zuid?