Uitverkoop Maritiem Museum Rotterdam

Op zondag 18 november houdt het Maritiem Museum Rotterdam uitverkoop. Koopjesjagers, shoppers en gegadigden kunnen hun slag slaan bij de verkoop van rekwisieten en decorstukken van voormalige tentoonstellingen, maritieme boeken en tijdschriften. Alles gaat weg omdat het museum niet voldoende opslagruimte heeft. De opbrengst wordt gebruikt voor restauratie van de collectie.

Er gaan enkele bijzondere rekwisieten en decorstukken in de verkoop. Zoals vier levensgrote met pin-ups beschilderde panelen van de expositie ‘Sex & the Sea’, de tentoonstelling die het Maritiem Museum maakte met kunstenaars Peter Greenaway en Saskia Boddeke waarin zeelieden hun intieme verhalen vertelden. Daarnaast zijn er ook unieke wandklokken van Karlsson en modellen van vuurtorens te koop tijdens deze uitverkoop.

Ook gaan de dubbele maritieme boeken en tijdschriften van de museumbibliotheek in de uitverkoop.

Elk uur zakt de prijs van de rekwisieten
Het museum opent om 11.00 uur haar deuren voor bezoekers. Het loont om vroeg op te staan, want dan is er de meeste keus. Maar ook voor diegene die geduld heeft is er voordeel: elk uur gaat de prijs van de rekwisieten zakken.

Voor Vrienden van het Maritiem Museum start de voorverkoop om 10.00 uur.

Meer informatie www.maritiemmuseum.nl