Een gloednieuwe Sun Fast voor lente 2019

Jeanneau kondigt een nieuwe Sun Fast aan en lanceert de Sun Fast World Cup. In het spoor van de recente ontwikkeling van nieuwe modellen, kondigt Jeanneau een nieuwe zeilboot aan voor zijn Sun Fast  familie.

De volgende Sun Fast behoudt het sterke DNA van een raceboot, gemakkelijk om alleen te varen of met een bemanning. Tewaterlating is voorzien in de lente van 2019.

Sun Fast gooit hoge ogen  in het IRC-circuit, zowel bij de inshore als offshore regatta’s. Het internationale track record van de Sun Fast 3200 en Sun Fast 3600 is indrukwekkend met overwinningen in legendarische races zoals de Syndey Hobart, Spi-Ouest Frankrijk, The Transquadra, de Giraglia, de Commodores ‘Cup en ook de Caribbean 600.

Tegenwoordig varen bijna  400 exemplaren van de Sun Fast 3200 en 3600 over de hele wereld.

Een nieuwe regatta 100% Sun Fast

Om deze fantastische community te verenigen, kondigt Jeanneau ook de eerste editie van de Sun Fast World Cup aan. De Cup vindt plaats in La Trinité sur Mer op 6 en 7 april 2019.

Teams van over de hele wereld worden verwacht en Jeanneau heeft al deelnames geregistreerd  van Australische, Sloveense, Italiaanse en Amerikaanse teams.