Nieuwe Weekender 9 van Nimbus, met binnen- of buitenboordmotor

De Weekender 9 (W9) van Nimbus is een weekendboot van 9 meter voor sociale activiteiten met overnachting voor 4 personen. De W9 is trouw aan het Nimbus-DNA en omvat ontwerpelementen uit historische Nimbus-modellen. De overeenkomsten met de iconische 26 DC zijn duidelijk, terwijl er tal van kenmerken van de 21 DC, 32 DC, Max II, R-serie en de 305 Drophead terug te vinden zijn. De ontwerpers hadden zowel aandacht voor een verbetering van de functionaliteit en veiligheid als het comfort voor iedereen aan boord. Weekender 9 kan worden uitgerust met binnenboord of buitenboordmotor.

De nieuwe Nimbus-serie is een geheel nieuwe serie met drie verschillende romplengtes van 8, 9 en 11 meter. Er zijn drie verschillende versies aangepast voor specifieke toepassingen – Weekend voor dagtochten en sociale activiteiten, Tender voor alle soorten dagelijkse activiteiten, transport, watersport en plezier en de Forens voor transport het hele jaar door.

nimbus-w9-5551_preview_lr

Technische specificaties

Lengte (romp): 9,35 m

Breedte max. 2,95 m

CE-categorie C8

Aantal slaapplaatsen: 2 + 2

Motor alternatieven:

Buitenboordmotor tot 350 pk

Volvo Penta binnenboord D3 of V8 tot 350 pk

Snelheid: +40 knopen

nimbus-w9-9279_preview_lr