Mirabaud Yacht Racing Image, romantiek wint het van actie

Vorige maand brachten we de Mirabaud  Sailing Video Award onder de aandacht. Maar deze wedstrijd voor professionals heeft ook een foto luik , de MIRABAUD YACHT RACING IMAGE prijs. Daar zijn we u de uitslag nog van verschuldigd.

Van de 109 inzenders voor de Mirabaud Yacht Racing Image wedstrijd bleek de Portugese fotograaf Ricardo Pinto de hoofdprijs gewonnen te hebben. Het publiek maakte massaal gebruik van de mogelijkheid online te stemmen voor de publieksprijs, en bleek op basis van meer dan 10.000 stemmen meer te zien in de plaat van Brigi Török uit Hongarije. En de Fransman Eloi Stichelbaut was weer de keus van de aanwezigen op het Yacht Racing Forum waar deze prijs, net als de Video Award, werd uitgereikt.

Foto Boven: Publieksprijs Brigi Török

Foto midden: Prijs deelnemers Yacht Forum: Eloi Stichelbaut

Foto onder: Hoofdprijs jury: Ricardo Pinto