Mazu Yachts met stijlvolle 38 open ‘witte parel’

De ontwerper en bouwer van het Turkse Mazu Yachts presenteert op de BOOT Dusseldorf 2018 (20-28 januari) de Mazu 38 Open White Pearl , een boot waarmee men zich bij elk weer veilig voelt, aldus de ontwerper en de CEO van de werf Halit Yukay.De nieuwe Mazu 38 Open White Pearl beschikt over een flexibele binnen- en buitenruimte met een open indeling. Op het achterdek vinden we  een eethoek “al-fresco”. De lay-out biedt een configuratie met twee kingsize bedden, voor  en midscheeps, met aansluitend een eigen badkamer met een aparte vrijstaande douche.
De rompkleuren evenals een verscheidenheid aan luxe stoffen voor het interieur kan de eigenaar vrij kiezen.

mazu10_lrOm het comfort voor de gasten te maximaliseren, beschikt de boot over twee kombuizen met Gaggenau-apparaten, zowel van binnen als van buiten, uitgerust met een fornuis, een grill, een magnetron en een oven, een spoelbak, een koelkast, een diepvriezer en voldoende opslagruimte voor servies en proviand.
Een bimini, douche op het achterdek en zwemplatform met een intrekbare zwemladder op de spiegel, zorgen voor extra cruisevoordelen.

mazu4_lr

Uitgerust met twee Volvo IPS 400-motoren, is de topsnelheid 36 knopen en met de krachtigere Volvo IPS 600’s, kan de Mazu 38 tot 45 knopen lopen. De werf biedt ook de mogelijkheid om Volvo Penta IPS500-motoren te monteren.

MAZU 38 OPEN TECHNISCHE SPECIFICATIE

Lengte totaal: 11.90 m

Lengte waterlijn: 10,40 m

Breedte: 3.70 m

Diepgang (max): 60 cm

Verplaatsing: 9 ton

Slaapplaatsen: 4

Rompmateriaal: composiet / koolstofversterking

Opbouw: composiet / koolstofversterking

Dekmateriaal: Teak

Jachtontwerper: Halit Yukay

Motoren: Volvo Penta IPS 400 (2 × 300 pk)

Max. Snelheid: 36,0 kts

Kruissnelheid: 30.0 kts

Brandstofcapaciteit: 800 L

Watercapaciteit: 300 L

Klasse: CE A / B