Nieuwe importeur voor J/Boats

Als nieuwe importeur van J/Boats voor de Nederland, België en Luxemburg  kan Messink Yachting een nieuw segment van de markt bedienen onder de naam J/Benelux.

‘J/Boats is een merk dat echt bij ons past. Goed zeilende, hoge kwaliteit schepen en een merk dat bekend staat om hun eenheidsklassen.’ Aldus Gideon Messink, al 25 jaar directeur van dit watersportbedrijf. De schepen, zowel nieuw als tweedehands, worden verkocht vanuit Enkhuizen met een extra servicepunt bij Seaport Sailing Yachts in IJmuiden, beide locaties aan het water.

 

Frédéric Bouvier van J Composites zegt blij te zijn met deze nieuwe samenwerking ‘In Nederland en België varen veel J/Boats en het is belangrijk dat er een goede partij klaar staat voor onze klanten en ons merk verder uitdraagt. Wij hebben alle vertrouwen dat we met Messink Yachting en haar zusterbedrijven de juiste partij hebben gevonden voor de lange termijn’.

Service

Voor J/Boats wil Messink alle kennis die er in huis is inzetten: ‘Onze mensen zijn fanatieke zeilers, ook in J/Boats. In Enkhuizen hebben we alle faciliteiten bij de hand en ook in IJmuiden hebben we onze eigen stalling en service monteurs die gespecialiseerd zijn in performance zeiljachten en boot tuning. Die kunnen we flexibel inzetten, ook buiten de eigen werf.

Voor meer informatie: www.jboats.nl