Mercury Marine partner van de Predator Tour 2017

Mercury Marine kondigt zijn partnerschap aan met de Predator Tour, en dit voor het 5e jaar op rij. Een van de grootste Europese hengelwedstrijden zal plaatsvinden van 6 tot en met 11 juni in Nederland.

De wedstrijd behoort tot de “CPR” categorie. Dit wil zeggen dat na het vangen van een vis (Catch) er een foto (Photo) als bewijs wordt genomen en dat dan de vis weer wordt vrijgelaten (Release).

100 boten met teams van 2 sportvissers zullen, gedurende 3 dagen, de strijd aangaan op het Hollands Diep, de Amer en het Haringvliet. Het doel is om 3 verschillende soorten roofvis te vangen. Elk team heeft dan zijn eigen digitale camera om de vangsten vast te leggen.

“Dit event is een bijzonder krachtig instrument om de hengelsport op sociale media te promoten, “ zegt Hans Roelants, directeur Mercury Benelux. “Mercury Marine is fier om al sinds het 5e jaar op rij partner te zijn van deze prestigieuze wedstrijd en wij kijken uit naar 3 fantastische dagen.”

www.mercurymarine.com