Nautic 1100, eigentijds en ruim

Nautic Vision’s nieuwste model, de Nautic 1100, is een eigentijds en ruim motorjacht. Een gezelschap van vier personen heeft twee comfortabele hutten beschikbaar, elk met badkamer en douche. Dit garandeert privacy en comfort voor alle opvarenden. Het is een ideaal motorjacht om de binnenwateren van Europa te verkennen. Door zijn wendbaarheid en grote koersstabiliteit is de Nautic 1100 ook een veilig schip voor een vaartocht langs de kust (CE-certificaat B). De Nautic 1100 wordt in Hongarije gebouwd, maar volgens Hollandse kwaliteitsnormen.

Modern en comfortabel
De binnenafmetingen van de nieuwe Nautic 1100 staan garant voor optimaal comfort, zowel tijdens het varen als in de haven. Het Nautic Vision ontwikkel- en bouwteam heeft een motorjacht ontworpen dat luxe en moderne, elegante lijnen combineert met een laag brandstofverbruik.

“Zoals je mag verwachten van onze vakmensen hebben Nautic Visions jachten een hoog niveau van afwerking, terwijl we scherpe prijzen kunnen hanteren. Wij zeggen daarom: Dutch quality, built in Hungary”, aldus Jan van der Weide, oprichter en eigenaar van Nautic Vision.

Van der Weide zette in 2015 Nautic Vision op en heeft sinds 1992 in Hongarije meer dan 270 (30-44 ft) luxe zeil- en motorjachten gebouwd, die voldoen aan de hoogste Nederlandse kwaliteitsnormen en CE-eisen. De verschillende modellen (Spationavis 40 en 44, Koopmans 43, CentreCockpit 40, Centerboard 40 en Globessy 46) zijn geleverd aan particulieren en aan de veeleisende chartermarkt.

De eerste Nautic 1100 zal naar verwachting in de loop van 2016 beschikbaar zijn voor proefvaarten.

Specificaties
• Lengte 11,00 meter
• Breedte 3,75 meter
• Diepgang 1,00 meter
• Motor Vetus Deutz 70 pk diesel (DT 4.70)
• Drinkwatertank 500 liter
• Dieseltank 400 liter
• Vuilwater tank 450 liter
• CE Certificaat B (zee)
• Basisprijs: vanaf 265.696 euro incl. 21% BTW (af werf)

De Nautic 1100 is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen
• Nautic 1100 Standard Edition
• Nautic 1100 DeLuxe Edition
• Nautic 1100 Premium Edition

Meer informatie www.nauticvision.eu