Whisky mini-cruise

Zin in een reis door de wereld van de single malt whisky? Maak dan met P&0 Ferries tijdens het voorjaar een driedaagse minicruise van Zeebrugge naar Hull. Met een whisky proeverij, zowel tijdens de heen- als de terugreis, wordt de overtocht naar Engeland nog aangenamer.

Voeg daarbij dat je op zaterdag, na een rustgevende nacht in je cabine, de gratis musea en het fantastische aquarium The Deep in Hull kunt bezoeken. Er valt in de havenstad ook heel wat te winkelen en wandelaars zullen ongetwijfeld de attractieve jachthaven opzoeken.

Op de Britse reissite Rough Guides staat de stad Hull op de 8ste plaats in de top tien van te bezoeken steden. Hull wordt in 2017, UK cultuurstad en naar aanleiding daarvan openen tal van nieuwe zaken (hotels, pubs,…) nu al hun deuren.

De whisky tastings aan boord worden georganiseerd door het ‘P&O Ferries whisky-tasting team’ dat de deelnemers wegwijs maakt in de wereld van de single malt whisky. De leiding van het team berust bij Filip J. Verleye die de meest exclusieve single malts uit whiskyland Schotland selecteert.

Naast whisky proeven kun je aan boord, tijdens de nachtovertocht, genieten van de bars met live entertainment en restaurants, van de bioscoop en de winkels. Aan boord van de ferry kun je de beste whisky’s kopen, aan interessante prijzen.

www.poferries.com