Rhea Marine zet ‘savoir-faire’ van medewerkers in de kijker

Tijdens boot Düsseldorf heeft de Franse werf Rhéa Marine besloten om de kennis en de kunde – de ‘savoir-faire’ zoals ze het zo mooi uitdrukken – van de eigen medewerkers voor het voetlicht te brengen.
Op de beurs zijn niet alleen de boten te bewonderen maar ook een fototentoonstelling van de medewerkers die met veel vakkenis en ervaring de boten bouwen.

De portretten van deze mannen en vrouwen, evenals de foto’s van de Rhea Marine werf, werden genomen door de Franse fotograaf Jean-Marie Le Cardiet. In zijn reportage heeft de fotograaf vooral  aandacht  voor het traditionele handwerk. Juist deze laatste karakteristiek zorgt ervoor dat de Rhea-vloot uniek en onberispelijk is, aldus de werf.

Deze tentoonstelling is te zien op boot Düsseldorf van 23 tot 31 januari 2016, maar ook op de website van Rhea Marine.