Nieuwe Integrity 47Xl van Swanta Yachting

Integrity47Swanta Yachting introduceert in september de Integrity 47Xl. Dit nieuwe Integrity model heeft een aansprekende styling, geweldig comfort in combinatie met zeer goede vaareigenschappen. De Integrity 47Xl is gebouwd met veel oog voor detail en kent tal van luxe elementen. Binnenwater of de zee, dit schip is ontworpen om u veilig te laten genieten.

De waterverplaatsende rompvorm, de breedte van de romp, de lange kiel en het gewicht geeft dit schip goede vaareigenschappen ook als het er wat ruiger aan toe gaat. Gebouwd in polyester “hand lay up “ met extra lagen vinylester voor extra sterkte, duurzaamheid en osmose bescherming. De gelcoat zorgt voor de prachtige afwerking van de romp.

Het schip is 360 graden rond begaanbaar. De gangboorden zijn breed en overdekt en voorzien van een stevige RVS railing. Het ruime achterdek heeft comfortabele banken voorzien van zit en rugkussens met daaronder opbergruimte. De teaktafel is verstelbaar.

Er is een speciale opbergkast voor het reddingsvlot bereikbaar vanaf het zwemplatform. Verder is daar een heet/koud water douche. Een extra groot luik op het achterdek geeft toegang tot een zeer grote bergruimte voor fietsen, bijboot en andere zaken. Verder kunt u, indien gewenst, hier uw wasmachine en diepvries plaatsen.

De 47XL wordt semi-custom gebouwd. De 47XL meet 14.40×4.35×1.40 meter. Gewicht 15.000 kg.De doorvaarhoogte is 3 meter met neergeklapte radarmast. Standaardmotorisering John Deere 225PK, 4 Kw Onan generator. 1200 liter diesel en 700 liter water.

Meer informatie www.integritytrawlers.nl