Een nieuwe ‘gezinsrib’, de Medline 6.8 van Zodiac

De Medline 6.8 werd ontworpen en aangepast aan de behoeften van een gezin in 2021. De behoeften van de consumenten zijn geëvolueerd, dus er moet rekening mee worden gehouden. Maar de uitdaging was vooral om te anticiperen op hun toekomstige behoeften, die zullen blijven veranderen.

Gezinnen zijn op zoek naar meer comfort en veiligheid, meer gebruiksgemak, meer plezier en ontdekking. De Medline 6.8 heeft alle watersporters op het oog: mannen, vrouwen en kinderen, zeilers of niet-zeilers, ervaren of niet-ervaren stuurlui. Het is een vergissing om te denken dat een boot tegenwoordig noodzakelijkerwijs wordt gekocht of gehuurd door experts of ervaren vaarders. Daarom is de Medline 6.8 gemakkelijk te gebruiken en te besturen. Vooraan een groot zonnedek van meer dan 2 meter (uitschuifbaar), een grote console met ruimte voor grote schermen, een achtersalon beveiligd met polyester ‘wings’, hoge rugleuningen voor een “cocon” -effect in de kuip en een en een ergonomische en comfortabele bestuurderspost.

Medline 6.8 in een notendop:

– Plezier op het water – Ontspanning – Veiligheid – Rust – Fiesta – Gezinsvriendelijk

Medline 6.8 in een paar cijfers:

– 6,88 meter lang

– 2,54 meter breed

– 200 liter tankinhoud

– maximaal 14 personen

– 10 zitplaatsen

– 5 opbergkisten

– 250 pk op maximaal vermogen

– 950 kg

De prijs startvoor de  PVC-vlotteruitvoering bij € 27.500, – exclusief BTW. De neopreen versie is beschikbaar vanaf € 29.500 excl. BTW