Meer dan 40 primeurs op 32e HISWA te water

Hiswa1_2015De HISWA te water 2015 brengt de grootste collectie Nederlandse jachten en een breed aanbod internationale merken bij elkaar. Inmiddels zijn ruim 40 primeurs aangekondigd waarbij de Nederlandse jachtbouw sterk vertegenwoordigd is. Met bijna 300 gloednieuwe boten tussen de drie en twintig meter is het aanbod zeer compleet te noemen. Samen met een boordevol activiteitenprogramma maakt dat de HISWA te water tot een heerlijk dagje watersport aan het IJ. De HISWA te water wordt gehouden van 1 tot en met 6 september in jachthaven Amsterdam Marina. Amsterdam Marina is centraal gelegen in Amsterdam en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Sterk in staal

Nederland is sterk in staal en de Nederlandse staalbouwers staan wereldwijd bekend om hun vakmanschap en kwaliteit. Een groot aantal van Nederlandse werven is aanwezig op de HISWA te water 2015 en zij brengen heel wat primeurs mee: Linssen Yachts komt met Classic Sturdy 42 Sedan Deckbridge en de Grand Sturdy 45.9 Sedan Wheelhouse, Van den Hoven Jachtbouw met de Executive 1500, Aquanaut presenteert de Andante 438 AC, Super Lauwersmeer de Discovery 45 OC, De Boarnstream de Boarncruiser 1200 Elegance en de Boarncruiser 1300 Elegance, Vedette Jachtbouw toont de Vedette 10.30 en Jetten Yachting de Jetten 50MPC-FLY. Ook No Limit Ships, Rheben Yachting, Jachtwerf Volharding-Staveren en Steeler Yachts zijn aanwezig op de HISWA te water 2015.

Meer primeurs

Design, materiaal, techniek, afwerking en onderhoud. Wie benieuwd is naar de laatste ontwikkelingen in de jachtbouw mag de HISWA te water 2015 niet missen. Op de HISWA te water 2015 worden meer dan 40 primeurs gepresenteerd, het merendeel motorboten. Een greep uit de aangekondigde wereldprimeurs: Interboat Intender 700, Seafury Tender, Bavaria Sport 330, Storm X-65 Wheelhouse, Vintage 780 Tender van Hellas Watersport, Super Lauwersmeer Discovery 45 OC, Sossego Comfort 22, Cooper800 en de isloep Rapida 990 en Rapida 777. Daarnaast zijn er nog vele Nederlandse en Europese primeurs.

Van alle op dit moment aangemelde boten is 62% een motorboot. Zeilboten vormen 32% van het aanbod op de HISWA te water 2015.

Een overzicht van de tot nu toe aangemelde primeurs bij de zeilboten: de Hanse 31 van West Yachting, de Atlantic 40, C-Yacht 1250i, Delphia 34, Sirena Marine Azuree 33C, Cooper650 en de catamaran van X-Yachts Holland, de Dragonfly 25.  Nova Yachting BV presenteert de Hallberg Rassy 43MkIII en KM Yachtbuilders de Koopmans 37.

HISWA te water 2015

De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 1 tot en met zondag 6 september 2015 in Amsterdam Marina, direct bereikbaar met de gratis pont van Amsterdam CS naar de NDSM Werf. Openingstijden dagelijks van 11.00 – 19.00 uur. Delta Lloyd is hoofdsponsor, Land  Rover is sponsor en Amsterdam Marina, Neptunus, Zeilen en I Amsterdam zijn partners van het evenement. Toegangskaarten zijn hier online met korting te bestellen en tijdens het evenement ook aan de kassa. Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl