Nieuwe editie Bootmagazine nr. 41, tablet en print

Cover_Boot41_Tablet_SiteVolgende week valt de nieuwe editie van Bootmagazine bij de abonnees in de bus en is zij ook beschikbaar in een kleine 1.000 krantenwinkels en press shops/corners  in België. De tablet-editie is nu reeds te downloaden in de online kiosk van Bruna-Tablisto.

Een proefvaart met de Boston Whaler Dauntless, wat er fout ging bij Team Brunel in de 4de etappe van de Volvo Ocean Race, de restauratie van een BMW Poncelet 520, naast reis- en toerverhalen  leest u allemaal in de gedrukte en de digitale  editie. Met de inhoud kan u uitgebreid  kennismaken in de gratis online editie Bootmagazine PLUS. Klik op de cover in de rechter kolom.

Naar aanleiding van de 10de jaargang  heeft Bootmagazine een innovatieve stap gezet en een vernieuwde tablet-editie gelanceerd, zowel voor iOS als voor Android. Deze uitgave kreeg een aparte vormgeving mee in functie van het leescomfort op tablets. De nieuwe publicatie werd zeer aantrekkelijk geprijsd en kost slechts 1,99 euro. Daar komt bij dat de tablet-editie meer pagina’s telt dan de gedrukte versie en verrijkt werd met extra beeldmateriaal.

Vooraf moet u de gratis  app van Bruna-Tablisto installeren, voor iPad  via de AppStore, voor Android via de PlayStore. Heb je de app eenmaal geïnstalleerd dan kan u een gratis account aanmaken, en vervolgens in de kiosk tijdschriften, ebooks, kranten, vakbladen… kiezen en downloaden.

De uitgave van Bootmagazine op tablet kost slechts € 1,99, in de krantenwinkel betaalt u € 4,90.