Waterfront Yachts nieuwe dealer voor Pointer 25, G2 en Randmeer

Pointer-25Vanaf januari 2015 is Waterfront Yachts de exclusieve dealer voor België en Zuid-Nederland van de 3 topmerken van Jachtwerf Heeg: Pointer 25, G2 en Randmeer. Waterfront Yachts is het zusterbedrijf van Waterfront Jachtcharter in Kortgene aan het Veerse Meer in Zeeland. De ideale vaaromgeving voor deze drie zeilmerken. Nieuwe Randmeren komen in Kortgene in de verhuur en vanaf dit voorjaar kan men ook de Pointer 25 in Zeeland huren.

De Pointer 25 is een modern kajuitzeiljacht voor met uitstekende zeileigenschappen. Het ontwerp is zo vernieuwend dat het in de race was voor de ”European Yacht of the year 2015” verkiezing en nog in de race is voor de “Zeiljacht van het jaar 2015” verkiezing in Nederland.

G2De G2 is een unieke daysailer met een prachtige klassieke lijn, ontworpen voor snelheid en bedieningsgemak. Dit kenmerkt zich onder andere door een innovatief motorsysteem waarbij gekozen kan worden voor een buitenboord motor of voor een elektrische aandrijving.

RandmeerDe Randmeer is al ruim 50 jaar dé open zeilboot voor de sportieve zeiler. Het ontwerp is onlangs nog gerestyled tot een modern design met optimaal comfort voor de zeiler.

Waterfront Yachts, Kortgene – Maarten Koopen +31 111 672 890

info@waterfrontyachts.nl