Flexibele zonnepanelen op buiskap

Sunware_Navex2Het stroomverbruik aan boord stijgt voortdurend, er wordt meer en meer gebruik gemaakt van elektronische apparaten. SunWare biedt hier een oplossing voor en stelt lichte, flexibele en vouwbare zonnepanelen voor, de  Solar modules TX-serie  voor textiel oppervlakken.

Die kunnen vastgeklikt worden op de buiskap of de bimini. De TX-modules zijn vervaardigd in een duurzaam materiaal dat eenvoudig kan opgevouwen worden zodat ze weinig plaats in beslag nemen in de auto of bij een vliegtuigreis.

Ze kunnen namelijk opgeborgen worden in een doorsnee valies. De  zachte textielrand van de modules past precies om de contouren van de stof waaraan Tenax-bevestigingsmiddelen zijn bevestigd. Die kunnen dan eenvoudig vastgeklikt worden op een bimini of buiskap.

Sunware_NavexDe zonnemodules worden geproduceerd met kristallijne high-performance zonnecellen. Elke sectie werkt onafhankelijk, wanneer een element zich in de schaduw bevindt, produceren de andere secties op volle kracht verder. De verbinding tussen de modules heeft een sterke trek- en buigbelasting.

De Sunware zonnepanelen worden gebouwd in Duitsland en bestaan in 1, 2 of 4 module versies tot 200 Wp. De verdeling in België berust bij energiespecialist Navex Elektro in Antwerpen.

Meer informatie: www.sunware.de en www.navexelektro.com