Nieuw persoonlijk AIS en DSC MOB noodbaken van True Heading

MobAIS_TrueTijdens de 60e HISWARAI in Amsterdam van 11 tm 15 maart, presenteert True Heading In de aanloop naar het nieuwe seizoen vijf nieuwe producten voor de watersport.
In november 2014 werden twee van deze vijf producten genomineerd voor de prestigieuze METS DAME Design Award. True Heading verwelkomt de HISWA-bezoekers graag op stand 106E op het Veiligheidseiland in Hal 7, voor de beantwoording van vragen en het geven van informatie en uitleg.

Nieuwe producten
• Vector Compact GPS-kompas. Zeer compact en betaalbaar alternatief voor magnetische- en fluxgate kompassen. Genomineerd voor de METS DAME Design Award.
• Seapilot navigatie-app met geïntegreerde Inland-Ecdis S57 kaarten, voor alle mobiele platforms (iOS, Android & Windows) in samenwerking met Tresco.
• Ocean Signal MOB1 met AIS en DSC – zeer betaalbaar persoonlijk MOB-noodbaken, te dragen in combinatie met elk reddingvest, automatisch te activeren. Nieuw in Nederland!
• Ocean Signal EPIRB1. Zeer compact Radio Noodbaken met een batterijvervangingstijd van
wel 10 jaar! Vertrouwde kwaliteit, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk budget.
• Standard Horizon GX2200E Matrix Marifoon met DSC, AIS ontvangst en ingebouwde GPS. Genomineerd voor de METS DAME Design Award.

True Heading – No One knows AIS better!
True Heading, een Zweeds bedrijf met vestigingen in Nederland (Europa) en de Verenigde Staten, voert een uitgebreide lijn eigen AIS-producten met ontvangers, Class B- en Class A transponders, AIS-Identifiers, ATON’s etc. True Heading biedt tevens GPS-kompassen voor zowel de watersporter als de professionele gebruiker. Onze consultancy afdeling adviseert wereldwijd overheid en bedrijfsleven m.b.t. de AIS infrastructuur.

In Nederland is True Heading distributeur voor Ocean Signal GMDSS apparatuur, Standard Horizon marifoons en AC-antennas. De producten voor de watersport binnen True Heading heten ‘Seapilot’. Naast de Seapilot navigatie-app voor iOS, Android en Windows bestaan deze uit klasse B WiFi-AIS (met optioneel ingebouwde VHF antenne splitter) en compacte GPS-kompassen.

Meer informatie www.true-heading.nl