Nieuwe Sealine C330 Cruiser

SealineC330_SmallMet de nieuwe Sealine C330 voegt de Brits/Duitse werf een gedurfd en onderscheidend model toe aan zijn range. Krachtige motoren zorgen voor uitstekende prestaties op het water. De Sealine C330 heeft een totale lengte van 10.31 m, een waterlijn van 9,99 m en een breedte van 3,50 m. Uitgerust met twee ruim bemeten hutten, combineert deze boot innovatief design met veelzijdigheid. Klanten kunnen kiezen tussen een groot aantal materialen en kleur, naast uitrustingsopties, wat hen in staat stelt hun boot te personaliseren.

De C330 wordt aangedreven door een Volvo Penta D6 met 330 pk (Duo Prop Z-drive, ong. 25/26 knopen) als standaard. De volgende motor alternatieven zijn ook beschikbaar:

1 x Volvo Penta D6 400 pk, Duo Prop Z-drive – 30/31 knopen

2 x Volvo Penta D3 170 pk, Duoprop Sterndrive – 26/27 knopen

2 x Volvo Penta D3 220 pk, Duoprop Sterndrive – 30/31 knopen

Het ontwerp, van de wereldberoemde jacht ontwerper Bill Dixon, gecombineerd met de techniek en ervaring van de grootste Duitse recreatieve werf (Hanse) zorgt voor een perfecte symbiose. Het optimaal gebruik van elke beschikbare centimeter aan boord geeft de C330 het gevoel van een veel grotere boot, een familie boot, zowel binnen als buiten. De C330 weerspiegelt het karakter van een echte Sealine en krijgt daardoor een aparte plaats in de markt.

Het spectaculaire ontwerp van de romp en het dek biedt voldoende ruimte benedendeks. De ‘oversized’ romp ramen en grote luiken laten veel licht en lucht in het interieur van de boot. De Sealine C330 valt op door zijn royale afmetingen, zowel met betrekking tot de hoofdruimte en de grootte van de ligplaatsen en hutten.

Het dek met de grote kuip biedt royale ‘lounge’ ruimte om te ontspannen in alle comfort of voor lange zonnebadsessies. De cockpit wordt afgeschermd door een handmatig bimini dak. In de cockpit kan een optionele koelkast worden toegevoegd in de doorgang naar de coachroof. Om het comfortgevoel van de Sealine C330 te onderstrepen, is op de cabine bovenbouw voor de coachroof een optionele grote ligstoel voorzien. Die kan ook omgevormd worden in een comfortabele dinette.
De prijs van de nieuwe Sealine C330 bedraagt 164.950, – euro netto (exclusief BTW). Première op boot Düsseldorf, 17 tot 25 januari 2015.