Nautic 2014, de boten onderweg

NauticTrans2Vanaf 26 november, een 10 tal dagen voor de opening van Nautic een de Porte de Versailles in Parijs (6 tot 14 december) begint het ‘uitzonderlijk vervoer’ Parijs binnen te sijpelen. Meer dan 100 boten worden via de weg naar het tentoonstellingspark gebracht. Daar komt heel wat stunt- en vliegwerk bij kijken.

De grootste catamarans moeten over de bushokjes getild worden. De Bali 4.5, de Lagoon 450 of de Fountaine-Pajot Helia 44 zijn catamarans met een uitzonderlijk formaat voor Parijs. Zij kregen de toelating om de ‘périphérique’, de ringweg rond Parijs te gebruiken.

De éénrompboten nemen een meer traditioneel traject langs onder meer de Boulevard Raspail, Boulevard Montparnasse, Rue Lecourbe om aan te belanden bij de Porte T du Parc des Expositions.

Nautic,  Porte de Versailles, Parijs van 6 tot 14 december 2014.

NauticTrans1