HISWA te Water beloont leukste inbreng van kind met gloednieuwe Optimist

HiswaOptimistTrotseer jij binnenkort de golven in je eigen Optimist? HISWA te water geeft een nieuwe Optimist weg en het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen waarom jij deze Optimist moet winnen en welke avonturen je dan gaat beleven. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en kiest op basis van het meest bijzondere verhaal de winnaar.

De winnaar maken we bekend op zaterdag 6 september om 12.30 uur tijdens HISWA te water 2014 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar. Ben je jonger? Vraag je ouders, familielid of vriend dan om de pagina te liken en vul samen je motivatie in. Let op: de nieuwe eigenaar van de Optimist mag niet ouder zijn dan 13 jaar.

Openingstijden HISWA te water 2014
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september 2014 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Openingstijden dagelijks van 11.00 – 19.00 uur. Toegangskaarten zijn online met korting te bestellen en tijdens het evenement ook aan de kassa.

Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl