Nieuwe Linssenyacht 40.9 Ac in charteraanbod Bboat

Bboat yachtcharter stelt hun nieuw aanwinst voor, een Linssenyacht 40.9 Ac, op de opensteigerdag 13 juli.

Na drie jaar is BBoat uitgegroeid naar een volwaardige chartermaatschappij in Vlaanderen en Noord-Frankrijk. Vier anonieme jachten van verschillende afmetingen staan ter beschikking, elk met de zelfde opdracht. Uw vaarvakantie en die van uw crew zo optimaal mogelijk te maken. Kiest u voor een 25 voet (8.2m-2 pers), een 30 voet (9.85-4/6 pers) of liever een 40 voet (12.8m 6/8 pers).

Alle boten zijn nieuw (bouwjaar 2012 en 2013) en voorzien van alle mogelijke comfort. Zowel voor de kapitein, als voor de crew. Bedden zijn opgemaakt, handdoeken zijn aanwezig en ook de eindiging is inclusief. Ook de dames hebben recht op vakantie!

Vanuit onze twee basissen , Kuurne (Kortrijk) en Ieper is he perfect mogelijk om de 950 km vaarwateren te ontdekken die onze regio rijk is. Overdag genieten van water, zon en rust. S ’avonds kan je aanleggen in de vele levendige steden die onze regio rijk is. Denk maar aan Rijsel, Brugge of Gent. Maar ook Kortrijk, Ieper, oudenaarde en Doornik zijn pareltjes. Een ding hebben ze allemaal gemeen, de havens liggen op wandelafstand van hun stadscentrum. Een culturele en culinaire beleving die in weinig andere vaargebieden in Europa mogelijk is.

Wenst u onze boten te ontdekken, kom gerust eens langs op 13 juli naar onze ‘open steigerdag’. Onze Linssen 25.9 Grand Sturdy (Theo) en ons gloed nieuwe 40.9 jacht (Bella Vita) zijn er te bezichtigen.

Nooit gevaren? Geen probleem. Een vaarbewijs heb je niet nodig . Voor vertrek krijgt u van ons grondige uitleg en een uitgebreide vaarinstructies. Wij wensen onze gasten een behouden vaart toe.

Iedereen welkom op 13 juli op onze steiger van 10u30 tot 13 u. Aan de jachthaven van Kuurne :Luit. Generaal Gerardstraat, 8520 Kuurne