Stroom en water per smartphone

Aanuit.net maakt het verblijfsrecreanten gemakkelijk. Men zet de stroom- en watervoorziening op jachthaven en camping zèlf aan en uit, zonder hiervoor naar het havenkantoor of de campingreceptie te moeten gaan. Onduidelijke, algemene verrekening in het haven- of campinggeld behoort tot het verleden. Gasten betalen voor wat men wèrkelijk verbruikt.

Het activeren en afrekenen van energie op jachthavens, campings en camperplaatsen is vaak een probleem. Vaak heeft men los muntgeld nodig of moet voor het aan- en uitzetten van de voorzieningen de hulp via receptie of havenkantoor worden ingeroepen. Hiernaast wordt er vaak niet afgerekend op basis van werkelijk verbruik; de ene gast betaalt hiermee voor de ander. Aan deze praktische problemen is met aanuit.net voorgoed een einde gekomen!

Aanuit.net is een systeem waarmee gasten – na éénmalige aanmelding vooraf – via een telefoonmenu, app of internet, zelf, direct de energievoorzieningen kunnen activeren. Betaling vindt plaats via automatische incasso of creditcard. Aanuit.net werkt voor elektriciteit en water, op termijn kunnen ook zaken als vuilwater, wasautomaten, drogers, douches en havengeld met het systeem worden bediend en afgerekend. Voor de exploitant betekent aanuit.net een efficiëntere bedrijfsvoering en tevredener klanten, een typische “win-win” dus!

Aanuit.net is de combinatie van de hardware van Seijsener Rekreatietechniek en dienstverlening van Utiliq. Seijsener plaatst een module in de energiezuil die communiceert met de servers van Utiliq. Utiliq is de partij die de dienstverlening verzorgt waaronder de verwerking van de energietransacties en de incasso van de in rekening gebrachte kosten aan de gasten.

Meer informatie: www.aanuit.net