Maes Music Cargo te water

Wanneer deze zomer je rust op het water flink verstoord wordt, dan is de kans groot dat je te maken hebt met de Maes Music Cargo, een boot vol bier en muziek die langs de Belgische kanalen en rivieren menig feestje wil doen oplaaien.

Met de Maes Music Cargo gooit Maes zijn muziekverhaal deze zomer over een andere boeg: alles gebeurt op een unieke cargo. Een stoere boot met een nog stoerdere schipper aan het roer, die van 26 juni tot 27 september uitvaart en zorgt voor een zomer vol bier, muziek en plezier. De Maes Music Cargo wordt op 26 juni met passend feestgedruis gedoopt in Mechelen.

Tijdens de maanden juli en augustus doet de Maes Music Cargo z’n toer door België waarbij hij aanmeert in 6 verschillende steden. 2 maanden lang feest aan boord met BBQ’s, DJ contests, verschillende muziekkwissen en StuBru iedere tocht weer trouw op post.

In september gaan ze een stapje verder met de Maes Music Cargo Concerts, de ondertussen al lichtjes legendarische concerten waarbij je pas ter plaatse ontdekt welke topband je gaat zien. Niet meer op het vasteland, maar aan boord van de Maes Music Cargo. De bands en steden blijven nog even een verrassing…

Info over de vaarroute op maes.be