Hugo Ceusters bezorgt voormalige ETAP Yachting-site nieuwe bestemming

Immobiliën Hugo Ceusters heeft, in samenwerking met collega-makelaar Immo VDV, de voormalige site van ETAP Yachting in Malle een nieuwe bestemming bezorgd, zo wist het magazine ‘DVO – De Vlaamse Ondernemer’ te melden.
Aanvankelijk werden de bedrijfsgebouwen met een oppervlakte van 13.269 m² op een terrein van 34.820 m² in zijn geheel aangeboden. Na overleg met de eigenaars werd er vorig jaar voor geopteerd om het gebouw op te splitsen. Naast deze site aan de Steenovenstraat zijn ETAP Verlichting en Ecover al jaren actief.

Kopers zijn aannemingsbedrijf Ageres (Malle, 11.840 m²), sanitair specialist Service Plus (Brecht, 3.204 m²) en Breugelmans Isolatie (Malle, 9.394 m²). De kantoren (2.677 m²) werden gekocht door Laerinvest, een groep investeerders rond Immo VDV. Bedoeling van Laerinvest is dit deel, in samenwerking met Immo VDV en Immobiliën Hugo Ceusters, tot bedrijfs-units te hertonwikkelen. Naargelang van de opname van het terrein en het aandeel gebouwen, schommelen de prijzen van 117 tot 180 EUR/m².

Eigenaar Tri N.V. behoudt het onbebouwde gedeelte van 6.064 m² om aldus een toekomstige ontwikkeling met het belendend terrein mogelijk te maken.

Bron: De Vlaamse Ondernemer