Nautisch Kwartier Stavoren dealer van Lagoon catamarans Nederland

De bouwer van Lagoon, CNB uit Bordeaux (Frankrijk), en Nautisch Kwartier Stavoren hebben een overeenkomst gesloten waardoor Nautisch Kwartier Stavoren exclusief dealer is geworden van Lagoon catamarans in Nederland. In België blijft Shipshop uit Nieuwpoort hiervoor verantwoordelijk.

In tegenstelling tot de monohull markt zit er nog steeds groei in de markt van de catamarans. En hierin is Lagoon de absolute wereldleider met een marktaandeel van maar liefst 30%. Vanwege de ruimte, de stabiliteit, het licht door de panorama ramen en de comfortabel hutten in de hulls, zijn de catamarans in trek bij een brede groep watersporters en vooral bij de vertrekkers. Vanwege de geringe diepgang en de mogelijkheid om droog te vallen varen deze schepen overal ter wereld.

De cruisecatamarans van Lagoon onderscheiden zich in design, hoogwaardige constructie en beter dan gemiddelde prestaties. Het programma bestaat uit verschillende modellen tussen de 38 en de 62 voet. Bent u geïnteresseerd om nader met de Lagoon kennis te maken dan kunt u bij Nautisch Kwartier Stavoren de nieuwe Lagoon 39 gaan bezichtigen.

www.nautischkwartier.nl