Bijlage Boot februari / maart 2013: “Mooi Leven Magazine”, sterrenstof voor denken en doen

Wat een ambitie, een mooi leven leiden… Op allerlei manieren kunt u daarmee omgaan. Het kleine magazine, dat als bijlage bij Bootmagazine wordt aangeboden, vermag u hierbij slechts te inspireren en wil sterrenstof voor denken en doen aan reiken. “Mooi Leven Magazine” is afzonderlijk verkrijgbaar voor iPad via de Tablisto kiosk.

Sterrenstof, omdat wij allemaal en alles wat ons omringt van sterrenstof zijn gemaakt. Dat bepaalt onze plaats in het eindeloos universum.

We maken er voor altijd en onlosmakelijk deel van uit. Waarbij de fabel van Nietzsche tot bescheidenheid aanmaant: ‘Op een bepaald moment vond een slimme diersoort op de planeet aarde de kennis uit. De soort mens heeft in de tijdspanne van het heelal een fractie van een seconde bestaan en toen dat voorbij was, bleek er niets veranderd.’

 

Het “Mooi Leven Magazine”, sterrenstof voor denken en doen is afzonderlijk verkrijgbaar op iPad via de Tablisto Kiosk. (www.tablisto.com)

 

Dowload gratis de Talisto app via de App store en tientallen tijdschriften liggen te wachten om in uw brievenbus te glijden. Mooi Leven Magazine kost slechts € 1,79.