Evi Van Acker gaat door tot WK 2017

,,Als je valt, sta je op, zo simpel is het soms. Ik ga door tot en met het WK 2017 in Medemblik en evalueer daarna opnieuw over de toekomst”, aldus  Evi Van Acker eerder deze maand op haar website. ,,De komende weken doe ik het op doktersadvies wat rustiger aan zodat ik er daarna weer 200% tegenaan kan gaan. Eerst in de gym en begin volgend jaar terug op het water met mijn teamgenoten.”

EviNewLook_LR,,Ik ben niet ontgoocheld, maar vooral erg droevig”, vervolgt Evi na het gemiste podium op de Olympische Spelen in Rio. ..Verdrietig dat het zo is gelopen, dat ik ziek ben geworden, dat ik niet heb kunnen laten zien hoe goed ik was en hoe goed wij voorbereid waren.

Ik heb goed nagedacht en heb voor mijzelf besloten dat ik op deze manier en met een dergelijk gevoel mijn sportcarrière niet kan en wil afsluiten.”