Belgian Boat Show creëert “Hall of Fame”

Met 25 edities is de Belgian Boat Show het langst lopende evenement dat alle aspecten van watersport, waterrecreatie en watertoerisme introduceert bij een breed publiek. Dit zijn ervaren watersporters en yachtsmen, maar ook uit heel wat geïnteresseerde nieuwkomers in de sector.


Voor deze kandidaat-watersporters en doorwinterende jachtlui organiseert Belgian Boat Show tijdens haar jubileumeditie (2 tot 4 en 8 tot 10 februari 2013)heel wat speciale events.

 “Boat Point” wordt een ontmoetingsplek in hal 2 waar het gonst van informatie, demonstraties, lezingen, officiële momenten, colloquia, mini congressen, …

Tijdens het “Maritiem Reiscafeé” kunnen motorbootvaarders en zeilers tussen pot en pint hun waterkennis en vaarervaring delen met alle geïnteresseerden. Deze ontmoetingen hebben in de Boat Point plaats op zaterdag 2 februari 2013.

 Sinds de bekroning van de “Yachtman van het jaar” andere oorden opzocht zat de beurs met een leegte tijdens de nacht van de Yachtman. Daar wil de Belgian Boat Show nu wat aan doen door de oprichting van de “Hall of Fame” die  de watersporter in de spotlight zet.

Watersporters met uitzonderlijke prestaties in een bepaalde competitie, yachtlui die een speciale reis hebben ondernomen (over zout of zoet water) maar ook nautische technici die iets speciaals hebben gedaan voor de yachtbouw en aanverwante techniek. Het gaat telkens om Belgen of in België wonende personen die dus ver boven de waterlijn uitsteken.

Stel je kandidaat watersporter van de jongste 25 jaar voor op www.belgianboatshow.be  en maak hem of haar kandidaat voor de Hall of Fame.