Bestboats krijgt nieuwe eigenaar

– 1 mei 2024 – op de foto Tijn Teuwsen en Arie Drenth –

Sinds 1 januari van dit jaar is Tijn Teuwsen de trotse eigenaar van Bestboats International Yachtbroker in Roermond. Hij heeft het bedrijf overgenomen van oprichter Arie Drenth die Bestboats meer dan 25 jaar leidde.

De koers van Bestboats blijft ongewijzigd, licht Tijn Teuwsen toe. “Wij hebben als jachtmakelaar een naam opgebouwd in het segment jong gebruikte luxe motorjachten. Daar blijven wij ons op richten. Met hetzelfde team en dezelfde aandacht en service zorgen wij voor een vlekkeloos aan- en verkoopproces.”

Tijn Teuwsen studeerde Nautisch Businessmanagement aan IVA Business School in Driebergen.

Hij begon in 2017 als sales trainee bij Bestboats, waar hij de laatste jaren de functie van salesmanager vervulde.

Tijn is als jachtmakelaar EMCI-gecertificeerd en mag zich HISWA Qualified Yacht Broker noemen.

Hij is aangesloten bij de NBMS (Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen). Naast zijn rol als directeur-eigenaar blijft Tijn binnen Bestboats verantwoordelijk voor sales. 

Om deze overname te vieren organiseert Bestboats op zaterdag 18 mei aanstaande een “Bestboats 2024 Kick-off” in haar verkoophaven in Roermond. Iedereen is die dag tussen 12 en 17 uur welkom om in een ontspannen sfeer het jachtaanbod van Bestboats te bezichtigen. Ook vindt er die dag een officieel overdrachtsmoment plaats tussen Arie Drenth en Tijn Teuwsen.