Nieuwe Princess F58

– PRINCESS YACHTS PRESENTEERT NIEUWE FLYBRIDGE –
– een waardevolle toevoeging aan F-klasse serie –

28/03/2024

Afgelopen week maakte Princess Yachts de komst van een nieuwe flybridge bekend, de Princess F58. Het nieuwe type zal later dit jaar in productie gaan en volgens planning begin 2025 te water worden gelaten. In afwachting van haar komst, heeft de Britse werf de eerste beelden vrijgegeven van wat we kunnen gaan verwachten.

De nieuwe Princess F58 is een ruim, goed geproportioneerd flybridge jacht. Net als bij de andere leden van deze klasse, zien we ook bij dit nieuwe type een sterke nadruk op design. De lange slanke lijnen, verfijnde details en een uitgesproken gevoel van luxe zijn het resultaat van de samenwerking tussen de Princess Design Studio en de scheepsarchitecten van Olesinski.

VEELZIJDIG ZWEMPLATFORM

Een vernieuwde feature aan boord is het zwemplateau dat je kunt omtoveren tot een veelzijdige ‘mini-strandclub’ aan het water, compleet met een ruime zitbank, opbergruimte voor de watertoys en een ruime barbecue. Dit zorgt ervoor dat het achterdek van de F58 op elk moment kan worden afgestemdop de wensen van de gasten aan boord.

De flybridge en het voordek bieden veel ruimte voor de gasten om zich samen te vermaken of voor zichzelf een rustige plek te zoeken om te ontspannen. De cockpit op het achterdek heeft een ruime zitting en loopt naadloos over in de salon. Eenmaal binnen word je omringd door panoramische ramen die de ruimte vullen met natuurlijk licht en moeiteloos verbinding maken met buiten.

Benedendeks bevinden zich drie prachtig ingerichte hutten die accommodatie geven aan zes gasten. Een ruime vip- cabin voorin, een tweepersoon gasten cabine aan stuurboord en een eigenaars hut over de volle breedte. Optioneel kan een crew-cabin met en-suite badkamer worden toegevoegd.

PRINCESS YACHTS

Princess Yachts, gevestigd in Plymouth, zet al bijna 60 jaar lang de standaard voor luxe jachten. De gerenommeerde Britse scheepswerf, met jachten tussen de 12 en 29 meter, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke merken in de internationale jachtindustrie.

SPECIFICATIES

Lengte (LOA)18,20 m
Breedte4,90 m
Diepgang1,54 m
Brandstof capaciteit3.300 l
Watercapaciteit630 l
Slaapplaatsen6 (+1)
Hutten3 (+1)
MotorenTwin MAN V8-1000 (2 x 1.000 pk)
Maximale snelheid29-31 knopen
https://www.princess-yachts.nl/