Breskens Yacht Service nieuwe importeur Wauquiez Boats

Breskens Yacht Service is verkozen tot de nieuwe importeur in Nederland en België van het gerenommeerde zeiljachtenmerk Wauquiez Boats.
Authentieke zeiljachten met unieke eigenschappen en optimale prestaties, uitermate geschikt voor de Belgische en Nederlandse wateren. For Sail Yachting is vanuit Marina Port Zélande verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland. De Belgische markt wordt door Antwerp Yacht Service vanuit Antwerpen en PJ-Yachting vanuit Breskens benaderd. Breskens Yacht Service verzorgt de opleveringen, alle technische ondersteuning en de eventuele after-sales.

Wauquiez Boats wordt al vele jaren geroemd om zijn solide kwaliteitsjachten. Absolute stokpaardjes van de Franse werf zijn de Centurion-lijn en de Pilot Saloon-lijn. In Nederland en België zijn vanaf heden de volgende modellen leverbaar: Centurion 40S.2, Centurion 57, Pilot Saloon 48 (foto’s) en Pilot Saloon 55.

Al een halve eeuw grootse kwaliteit

Precies 50 jaar geleden zag de Franse werf Wauquiez het levenslicht. Henri Wauquiez, oprichter van de werf, had één doel voor ogen: buitengewone boten bouwen. De authentieke Wauquiez zeiljachten ademen kwaliteit, veiligheid en comfort en staan bekend om hun uitzonderlijke prestaties. De zeiljachten worden volledig met de hand vervaardigd en hoogwaardig afgewerkt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en innovatieve materialen. De Franse werf is bovendien een van de weinigen met een eigen timmerwerkplaats.

Racer en cruiser ineen

De Centurion-lijn staat vooral bekend om zijn state-of-the-art cruiser-racers. Deze jachten zijn niet alleen bijzonder wendbaar, maar bieden ook alle luxe en comfort voor een ontspannen vaartocht. De Centurion 57 is bovendien bekroond tot ‘European Luxury Yacht of the Year 2015’.

Wauq1

Geschikt voor alle weersomstandigheden

De Pilot Saloon-lijn wordt gekenmerkt door ruimte, licht, snelheid, comfort, verfijning, plezier en vooral vrijheid. Alle jachten zijn voorzien van een overdekte salon op het dek met panoramisch zicht op zee. Dit unieke ‘saloon-concept’ maakt het mogelijk ook op een regenachtige dag bovendeks te zitten en te genieten van het uitzicht. Dit maakt de Pilot Saloon-lijn uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden en in het bijzonder voor de Nederlandse en Belgische wateren.

Ervaar het zelf

Voor meer informatie over Wauquiez Boats kunt u terecht op de volgende locaties : Jachthaven Breskens en Marina Port Zélande te Ouddorp. Vanaf december 2015 is het mogelijk om de Pilot Saloon 55 te bezichtigen in onze showroom in Breskens. Van 5 – 13 december is de Pilot Saloon 48 te bewonderen op de “Salon Nautique de Paris”. Tijdens Boot Düsseldorf (23 – 31 januari 2016) kunt u de Pilot Saloon 48 en de Centurion 57 komen bezoeken. En in Zuid-Frankrijk ligt een Centurion 57 die te allen tijde bekeken kan worden. Uiteraard is een werfbezoek ook altijd te organiseren.

Verkoopkantoren in de Benelux.