Vanclaes introduceert spiraalveer systeem op boottrailers.

– Revolutionaire verandering en de nieuwe standaard voor boottrailers bij Vanclaes –

Vanclaes BV, een toonaangevende naam in de wereld van boottrailers, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste innovatie: het Vanclaes Spiraalveer Systeem. Deze technologische doorbraak belooft een revolutie teweeg te brengen in boottrailerland en biedt bootbezitters een verbeterde en milieuvriendelijke manier om hun boten te vervoeren.

**Wat maakt het Vanclaes Spiraalveer Systeem zo bijzonder? **

Het Vanclaes Spiraalveer Systeem is ontwikkeld met de nieuwste technologieën en materialen om de boottrailerervaring te transformeren. Enkele opvallende kenmerken van dit innovatieve systeem zijn:

1. **Onafhankelijke Wielophanging**: Het Vanclaes Spiraalveer Systeem is uitgerust met onafhankelijke wielophanging, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs op ruw terrein. Dit verhoogt de controle en veiligheid bij het vervoeren van uw boot. 

2. **Lineaire Veerkarakteristiek**: Dit systeem biedt een lineaire veerkarakteristiek, wat betekent dat ongeacht hoe de trailer is beladen, de trailer altijd even soepel veert. Dit zorgt voor ongeëvenaarde consistentie en betrouwbaarheid en veel minder slijtage van remmen en banden. 

3. **Progressieve Twee-Traps Spiraalveer**: Het nieuwe Vanclaes Spiraalveer Systeem is uitgerust met een progressieve twee traps spiraalveer die naadloos in elkaar overgaat wat concreet betekent dat zowel het stuiteren tijdens een onbeladen rit als tijdens een vol beladen rit definitief voorbij is. 

4. **Lichtgewicht Ontwerp**: Dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvast staal (RVS) en de daardoor veel betere integratie in de Vanclaes boottrailers is dit systeem maar liefst 20% lichter dan traditionele torsieassen. Hierdoor blijft er meer laadvermogen over voor uw boot.

5. **Duurzaam en 100% Recyclebaar**: Het Vanclaes Spiraalveer Systeem is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook 100% recyclebaar is. In vergelijking met traditionele gegalvaniseerde en gepoedercoate materialen is dit systeem veel milieuvriendelijker en volledig in lijn met moderne milieunormen.

**Hoe kunt u het Vanclaes Spiraalveer Systeem verkrijgen?**

Het Vanclaes Spiraalveer Systeem is vanaf nu te bestellen op iedere nieuwe Vanclaes trailer verkrijgbaar bij uw Vanclaes dealer. Deze unieke nieuwe optie kan worden toegevoegd aan uw boottrailer tegen een meerprijs van slechts €250,- euro (incl. btw) per aslijn.

**Over Vanclaes**

Vanclaes is een toonaangevend bedrijf op het gebied van boottrailers en bootopslagsystemen. Met een sterke toewijding aan innovatie, klanttevredenheid en milieuvriendelijke oplossingen, blijft Vanclaes de normen in de boottrailer industrie verhogen en producten leveren van uitzonderlijke kwaliteit tegen een uiterst competitieve prijsstelling.

Het Vanclaes Spiraalveer Systeem is een bewijs van het voortdurende streven naar verbetering en innovatie, en wij zijn ervan overtuigd dat dit systeem een gamechanger zal zijn in de wereld van boottrailers.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.vanclaes.com