Record vroege inschrijvingen Hiswa te Water 2024

– van 28 augustus tot 1 september 2024
– Bataviahaven, Lelystad NL

Niet alleen de lente is vroeg dit jaar. Ruim voor Pasen noteerde de Hiswa te Water organisatie voor de editie van 2024 al meer inschrijvingen dan ooit. De beurs wordt van 28 augustus tot en met 1 september 2024 in de Bataviahaven van Lelystad georganiseerd en is in sommige segmenten nu al uitverkocht.

Op 27 augustus, de dag voor de opening, is er weer een preview-avond voor alle genomineerden voor de ‘Boot van het Jaar Innovatieprijzen’. Dan worden de oeuvreprijs, de start-up award en de innovatieprijzen in de categorieën zeiljachten, motorboten en sloepen&tenders uitgereikt.

Bedrijven die hun boot willen voordragen kunnen nog tot 1 juli hun boot aanmelden via: info@bootvanhetjaar.nu

Ook voor mensen die al een boot bezitten is de beurs de moeite waard. Rahusen: ,,In Lelystad worden watersportliefhebbers verwend met een ongeëvenaard breed aanbod van het beste dat op de West Europese markt verkrijgbaar is. Ik vergelijk het graag met een bezoek aan het Rijksmuseum. Daar ga je als liefhebber naar toe om mooie objecten te zien en niet om het te kopen. Als je van mooie boten houdt, word je hier blij.”