Colijnsplaat gereed voor wedstrijdvloot Deltaweekend

– 51e Editie van 23 tot 25 juni 2023 –
Het Deltaweekend nadert met rasse schreden. We zijn druk in de weer om de haven van Colijnsplaat optimaal voor te bereiden en in te richten voor de komst van de wedstrijdvloot en zijn crews. Vooral een kwestie van veel coördineren en overleggen met talloze betrokken instanties. Als vanouds krijgen we van alle kanten steun. De inrichting van de havenkom met extra drijvende steigers wordt verzorgd door de firma Inter Boat Marinas en onze vaste cateraar Ko Kallewaard weet ook wat hem te doen staat.
Fantastisch walprogramma
We hebben weer een aantrekkelijk walprogramma in petto. Aan het eind van iedere zeildag gaat de bar van ons zeilcafé op het havenplateau open. Op vrijdagavond om 17.00 uur opent de heer Stephan van Belzen, wethouder van de gemeente Noord-Beveland, de 51e editie van het Deltaweekend. Daarna kun je genieten van een heerlijke BBQ en de muziek van onze eigen DJ Lord Patrick.  
Vrijdagavond een heerlijke BBQ, vooraf inschrijven noodzakelijk. Doe het nu via een mailtje naar info@deltaweekend.nl.

schrijf hier in voor de BBQ en het buffetdiner. Doe het voor dinsdag!

Beeld en videoverslag
Anusjka Martens, sinds jaar en dag onze fotografe, zal er dit jaar niet bij zijn. We zijn zeer blij dat Ineke Peltzer, geen onbekende in de wereld van het wedstrijdzeilen, ons hiervoor komt ondersteunen. Dat doet zij naast het team van Clubracer, die dit jaar op zaterdag ongetwijfeld weer voor spannende videobeelden gaat zorgen. Clubracer is onze mediapartner en hét online platform van het wedstrijdzeilen in de Benelux. Ze besteden ook veel aandacht aan het Deltaweekend, zeer welkom voor onze zichtbaarheid en bestendiging van onze goede reputatie.

Parkeren graag alleen op de reguliere parkeerlocaties. Vermijd overlast!

Mocht je nog twijfelen of ken je iemand die misschien wel mee wil doen?
Schrijf dan HIER alsnog in.

Foto’s: © Anusjka Martens, Objectivo Fotografie