Top 20 Mirabaud Yacht Racing Image award 2023

Vandaag staan de Top 20 foto’s online. De winnaars worden gevierd op 16 november tijdens METSTRADE in Amsterdam.

Twintig jachtfotografen uit dertien landen bereiken de eindfase van de Mirabaud Yacht Racing Image award. De top 20 foto’s, geselecteerd door de internationale jury, worden tentoongesteld op de vakbeurs voor scheepsuitrusting, -materialen en -systemen: METSTRADE, in Amsterdam, maar vandaag kan u ze reeds online ontdekken.

In totaal namen 144 professionele fotografen uit 30 landen deel aan de Mirabaud Yacht Racing Image award 2023 fotowedstrijd.

De winnaars van de wedstrijd worden bekend gemaakt en gevierd op donderdag 16 november tijdens een ceremonie op METSTRADE. Er worden drie prijzen uitgereikt aan de winnaars: de Mirabaud Yacht Racing Image Award (hoofdprijs), geselecteerd door de internationale jury, de Public Award, gebaseerd op het aantal online uitgebrachte publieksstemmen en de Delegates Award, gebaseerd op stemmen van bezoekers van de vakbeurs.

In de volgende editie van onze Bootmag-krant tellen wij u het ‘zoals steeds ‘adembenemend’ podium voor.

Een ‘beperkte’ vooruitblik op de kandidaten.