Linssen Yachts wordt 75 jaar…

Linssen Yachts organiseert van 1 t/m 7 juni de Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition. Open dagen waar geïnteresseerden de showroom kunnen bezoeken waar diverse nieuwe en gebruikte jachten te bekijken zijn. Daarnaast liggen er in de haven verschillende (nieuwe) jachten klaar voor proefvaarten met een ervaren schipper.

Foto: De Grand Sturdy 35.0 AC en Sedan, 40.0 AC en Sedan én 500 AC Variotop® of Sedan gaan opvallen door de Velvet Green rompkleur.

Tijdens de Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition kunnen bezoekers diverse modellen uit de Grand Sturdy, SL en Variotop®-serie bekijken. Bovendien staat er tijdens de open dagen een team van deskundige adviseurs klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over aanschaf, onderhoud, ligplaatsen, verzekering etc. van een jacht. Kortom: Linssen Yachts helpt u met ‘Start Boating’.

75-jaar

Linssen Yachts kondigt aan dat het bedrijf begonnen is met de voorbereidingen voor het 75-jarig jubileum in 2024. Ter gelegenheid van deze mijlpaal introduceert Linssen Yachts speciale ’75 Edition’ jubileumpakketten op de (Grand Sturdy en Linssen SL) 35, 40 en 50.

De Linssen SL 35 AC en Sedan, de 40 SL AC en Sedan en de 50 SL (AC Variotop® en Sedan) worden uitgebracht in de krachtige Mahogany Red kleur.
75 Edition-pack
De ’75 Edition’-jachten worden standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s, waaronder het ‘Meren’-navigatiepakket, een elektrische ankerlier, teak tafel op het achterdek (AC) of kuip (Sedan), origineel Linssen teakdek op achterdek en tredes op de spiegel (AC), een elektrische hekschroef en draadloze afstandsbediening voor boeg- en hekschroef en Smart Controller voor de autopiloot en nog meer.
De 75 Edition-jachten zullen worden voorzien van unieke genummerde 75 Edition-emblemen.
Unieke nieuwe Linssen-kleuren
Binnen de bestaande modelseries krijgen deze jachten een geheel eigen en herkenbare identiteit. Zo worden de 75 Edition-modellen voorzien van een unieke nieuwe Linssen-kleur. De Grand Sturdy-serie zal in Velvet Green worden uitgevoerd terwijl de Linssen SL-serie de krachtige Mahogany Red kleur krijgt.
“We kijken er naar uit om volgend jaar ons 75-jarig jubileum te gaan vieren en we zijn blij dat we deze mijlpaal kunnen bereiken”, zegt Yvonne Linssen, commercieel directeur van Linssen Yachts. “We hebben hard gewerkt om ons bedrijf de afgelopen jaren te laten groeien en we zijn trots op wat we hebben bereikt. We laten nu pas een tipje van de sluier zien, maar uiteraard zal ons jubileum volgend jaar groots worden uitgerold met nieuwe brochures, speciale evenementen, lezingen, trainingen voor onze klanten en nog veel meer. Tijdens de Linssen Yachts Boat Show dit jaar (18-21 november) beginnen de feestelijkheden en in 2024 – het jubileumjaar – houden we groot feest.”
 
Nu te bestellen
De 75 Edition-jachten zijn vanaf vandaag te bestellen. Neem contact op met Linssen voor meer informatie en de gedetailleerde specificatie.

Ga naar: www.linssenyachts.com/75
Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition
Data: 1 – 7 juni 2023
Openingstijden: dagelijks van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Linssen Yachts, Maasbracht
Brouwersstraat 17 – Maasbracht, Limburg 6051 AA Nederland