De nieuwe Grand Sturdy 550 AC Variotop®

– Linssen Yachts 23/03/2023 –

Linssen Yachts lanceert met trots haar nieuwste model: de Grand Sturdy 550 AC Variotop®. Dit stalen motorjacht is het vlaggenschip van de werf en biedt een ongekende luxe en comfort. Het interieur kan uitgevoerd worden in de nieuwste INTERO-stijl die ook in andere Linssen-jachten wordt toegepast. Warme tinten met contrasterende donkere vloeren en lichte wanden en plafonds zorgen voor een modern maar toch tijdloos interieur dat iedereen naar smaak kan inrichten.
 
Net als haar zusterschip, de Linssen 55 SL AC Variotop®, is ook de Grand Sturdy 550 AC Variotop® uitgerust met de unieke Linssen Variotop cabrioletkap. De combinatie van binnenstuurstand, buitenstuurstand en fly bridge. Hierdoor kan de stuursalon volledig worden afgesloten of juist worden geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het maakt van de Grand Sturdy 550 AC Variotop® het ideale jacht voor ieder seizoen. In geval van lage bruggen is er tevens nog de mogelijkheid de ‘parkeerbeugel’ waar de Variotop®® in wordt geopend te klappen om zo de doorvaarthoogte te reduceren tot 3,49 m.

Het interieur van de Grand Sturdy 550 AC Variotop® is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het jacht over vier slaapplaatsen in de ruime voor- en zijhut met toilet en douche in de gang. De ruime salon heeft een U-vormige salonbank, tv, pantry en L-dinette. Optioneel is het mogelijk de pantry te verdelen over stuurboord en bakboord, om zo een nog ruimere U-salonbank te creëren.
De bijzonder ruime achterkajuit is de Master Stateroom en voorzien van een riante tv, een twee persoons zitje, veel opbergruimte en een eigen toilet met separate douche.
Deze 550 is uitgerust met de Classic vloer met daardoor een klassieke, scheepse uitstraling.

De Grand Sturdy 550 AC Variotop® is niet alleen luxe en comfortabel, maar ondanks de ruime afmetingen van 16,45 x 4,90 m door de combinatie van rompvorm, kiel, roerblad en de moderne technologie toch bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren.

Met de lancering van de Grand Sturdy 550 AC Variotop® zet Linssen Yachts haar traditie van hoogwaardige, stijlvolle en tijdloze motorjachten voort. Het is dan ook geen verrassing dat het jacht nu al op veel belangstelling kan rekenen.

Over Linssen Yachts:
Linssen Yachts is een gerenommeerde Nederlandse jachtbouwer die gespecialiseerd is in de productie van luxe stalen waterverplaatsende motorjachten. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en kwaliteitsgerichte jachtbouwers in Europa. De jachten van Linssen Yachts staan bekend om hun hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid en worden in serie volledig in eigen huis gebouwd. Jaarlijks worden er ca 70 motorjachten gebouwd op de werf.
Copyright © 2023 Linssen Yachts B.V., All rights reserved.